1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Malu Wilz


Workshop

makeupboxEen make-up workshop is mogelijk vanaf 2 personen en maximaal 6 personen. In deze workshop krijgt u persoonlijk advies over wat u het beste kunt gebruiken, op wat voor manier en welke kleur het beste bij u past met behulp van een kleurenanalyse.

 

 

 

 

 

Prijs

makeupboxDe duur van deze workshop is 2.5 uur. Prijs is € 25,00 p.p. Voor grotere groepen kom ik op locatie en is de prijs in overleg.

Heeft u zin in gezellig uitje, neem dan contact met me op.


maluwilzHet merk waar ik voor gekozen heb is Malu Wilz. Een eenvoudig te gebruiken make-up merk met een hoogwaardige kwaliteit. De hoofdpunten van dit merk zijn:

Een modern en actueel kleurenassortiment, die een professionele en creatieve make-up mogelijk maakt.

Hoogwaardige grondstoffen, die bijzonder huidvriendelijk zijn en een lange houdbaarheid garanderen met optimale toepassingsmogelijkheden.

Navulbare producten, die bijvoorbeeld door elegante beauty boxen naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden; gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en besparend!

Een reeks van interessante speciaalproducten, zoals bijvoorbeeld camouflagecrème om huidoneffenheden en huidproblemen te camoufleren.