1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ontspanning

Beauté Aromatique

ALGEMEEN

beautyaromatiqueleder huidtype mooier maken

ledere huid is anders en heeft andere behoeften. Als een echte schoonheidsdokter selecteert uw schoonheidsspecialiste de Essentiële Olie(n) die hun weldadige eigenschappen diep in uw huid zullen verspreiden en zo de vitale huidfuncties activeren.

Mooier door Essentiele Oliën en een intens gevoel van welzijn

De betoverende geuren van de Essentiele Olien verwelkomen u in de cabine en nodigen u uit voor een heerlijke reis naar "schoonheid en rust"
waaraan u uw gezicht en geest kunt overgeven. Beaute Aromatique is een unieke behandeling die de verzorgende eigenschappen van de Essentiele Olien combineert met en lichte massage door uw schoonheidsspecialiste en die wordt afgesloten met een masker met plantenconcentraten, dat "op maat" voor u wordt gemaakt afhankelijk van de doelstellingen die u wilt bereiken.

DE BEHANDELING

1. De verzorgende energie van de Essentiële Oliën

Onder de ervaren handen van uw schoonheidsspecialiste verspreiden de essentiële oliën hun heilzame eigenschappen diep in de huid. Na de behandeling heeft het gezicht de teint en uitstraling van een huid in topconditie.

2. Het masker "op maat" met plantenconcentraten

Afhankelijk van de doelstellingen die u wilt bereiken selecteert uw schoonheidsspecialiste de plantenconcentraten en verwerkt deze in een schoonheidsmasker dat zij bereidt waar u bij bent en dat zij gedurende 10 minuten op uw huid laat inwerken.

Zie hieronder voor een demonstratie behandeling: