1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Droge huid en voeding

CatioVital

ALGEMEEN

catiovitalReinigende en verzorgende behandeling met dieptewerking
CatioVital is een unieke behandelmethode voor het gezicht waarmee in iets meer dan een uur "een nieuwe huid" verkregen kan worden. Het hele jaar door eens in de maand toepassen om een stralend mooi gezicht te houden. De behandeling heeft een dieptewerking die is afgestemd op de behoeften van ieder huidtype.

Een stralend mooie huid meteen na de behandeling
Neem uw huid meteen na de behandeling onder de loep... Uw gezicht ziet er opmerkelijk ontspannen en rustig uit en heeft nieuwe uitstraling.

CatioVital. aanbevolen als kuur van drie behandelingen of eens in de maand als onderhoudsbehandeling, zal de favoriete behandeling van uw
huid worden.

 

DE BEHANDELING

1. Grondige reiniging door een "warmte effect".
Het "sauna-effect" van het warmtemasker heeft een grondige reinigende en zuiverende -werking op de huid. De huid kan weer ademen en is voorbereid op de verzorgende werkstoffen van de behandeling.

2. lontoforese
lontoforese laat specifieke werkstoffen doordringen in diepere huidlagen. Uw schoonheidsspecialist selecteert een werkstof afgestemd op uw huidtype.

3. "Ontspannende" massage met Essentiele Olien
Het "wellness" effect van de massage met Essentiele Olien verspreidt zijn stimulerende werking. Uw gelaatstrekken zien er ontspannen uit en uw huid krijgt een nieuwe uitstraling.

Zie hieronder voor een demonstratie behandeling: