1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

CatioLift

Behandeling van rimpels

ALGEMEEN

CatioliftMet de leeftijd en door vermoeidheid verslapt de huid en begint het gezicht tekenen van veroudering te vertonen. In plaats van de structuur van de huid te behandelen, zoals de meeste liftingbehandelingen doen, heeft CatioLift een dieptewerking en stimuleert de spieren van het gezicht. Deze krijgen hierdoor meer volume en nieuwe veerkracht. De gelaatstrekken zijn spectaculair gelift en het gelaatscontour tekent zich scherper af.

Doe meteen na afloop van de CatioLift behandeling de spiegeltest op een gezichtshelft. U zult het verschil zien! Uw gelaatstrekken zijn gelift, rimpeltjes en lijntjes zijn zichtbaar vervaagd, uw hals is aangespannen en uw gezicht ziet er jonger uit. De CatioLift behandeling, aanbevolen als kuur van drie behandelingen,brengt een spectaculair lifting-effect teweeg en maakt het gezicht zichtbaar jeugdiger...

U ziet er 10 jaar jonger uit!

DE BEHANDELING

1. Afvalstoffen afvoeren
Ik voer een lymfedrainage stimulerende behandeling uit die de vitale huidfuncties activeert, de weefsels ontgift en zuurstof toevoert naar de huid. Het gezicht krijgt meer uitstraling.

2. Spierstimulatie
Als een passieve gymnastiek laat de spierstimulatie de gelaatsspieren "werken" am de huid weer steviger en veerkrachtiger te maken. Dit heeft een lifting-effect op de gelaatstrekken.

3. Lifting massage
Ter afsluiting van de behandeling voert de schoonheidsspecialiste een massage uit om de huid te voeden, te regenereren en te verstevigen, om het lifting effect nog langer te laten duren.

Zie hieronder voor een demonstratie behandeling: