1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Beauté Lifting

Behandeling van rimpels

ALGEMEEN

BeauteLiftingZichtbare vermindering van rimpels
Gedurende de eerste 10 minuten beweegt de schoonheidsspecialiste de Traceur Anti-rides over uw gezicht om alle rimpels, zelfs de diepste, zichtbaar gladder te maken.

Het geheim schuilt in het gebruik van een kogelpen die een regenererend, geconcentreerd serum met dieptewerking direct in de holte van de rimpel aanbrengt. Door de rimpel te masseren egaliseert de pen bovendien het verslapte bindweefsel, om zo de vorm van de rimpel op te vullen.

Onmiddellijk "Liftend" en "verstevigend" effect

Het hoogtepunt van de behandeling is het aanbrengen van een warm masker met sporenelementen dat gedurende 10 minuten zijn liftende, modellerende en verstevigende werkstoffen in de huid verspreidt. De huid voelt heerlijk vitaal en steviger aan en het gezicht ziet er stralend mooi uit. Aanbevolen als kuur van drie behandelingen of eens in de maand als onderhoudsbehandeling. Beaute Lifting geeft de huid een zichtbaar jongere uitstraling!


DE BEHANDELING

1. Rimpels vervagen
De Traceur Anti-rides, die over elke rimpel van het gezicht wordt bewogen, helpt rimpels te laten verminderen. Het resultaat is meteen na de behandeling onmiddellijk zichtbaar.

2. Modelage lifting
De schoonheidsspecialiste voert een regenererende en liftende massage uit met de Creme de Modelage met ProCollageen, waardoor de huid haar elasticiteit en stevigheid terugkrijgt.

3. Verstevigend masker
De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een warm masker met sporenelementen, die "verjongende" krachten in de huid verspreidt. De huid wordt weer stevig en veerkrachtig.

Zie hieronder voor een demonstratie behandeling: