1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Beauté Lifting

Behandeling van rimpels

ALGEMEEN

BeauteLiftingZichtbare vermindering van rimpels
Gedurende de eerste 10 minuten beweegt de schoonheidsspecialiste de Traceur Anti-rides over uw gezicht om alle rimpels, zelfs de diepste, zichtbaar gladder te maken.

Het geheim schuilt in het gebruik van een kogelpen die een regenererend, geconcentreerd serum met dieptewerking direct in de holte van de rimpel aanbrengt. Door de rimpel te masseren egaliseert de pen bovendien het verslapte bindweefsel, om zo de vorm van de rimpel op te vullen.

Onmiddellijk "Liftend" en "verstevigend" effect

Het hoogtepunt van de behandeling is het aanbrengen van een warm masker met sporenelementen dat gedurende 10 minuten zijn liftende, modellerende en verstevigende werkstoffen in de huid verspreidt. De huid voelt heerlijk vitaal en steviger aan en het gezicht ziet er stralend mooi uit. Aanbevolen als kuur van drie behandelingen of eens in de maand als onderhoudsbehandeling. Beaute Lifting geeft de huid een zichtbaar jongere uitstraling!


DE BEHANDELING

1. Rimpels vervagen
De Traceur Anti-rides, die over elke rimpel van het gezicht wordt bewogen, helpt rimpels te laten verminderen. Het resultaat is meteen na de behandeling onmiddellijk zichtbaar.

2. Modelage lifting
De schoonheidsspecialiste voert een regenererende en liftende massage uit met de Creme de Modelage met ProCollageen, waardoor de huid haar elasticiteit en stevigheid terugkrijgt.

3. Verstevigend masker
De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een warm masker met sporenelementen, die "verjongende" krachten in de huid verspreidt. De huid wordt weer stevig en veerkrachtig.

Zie hieronder voor een demonstratie behandeling:

      

CatioLift

Behandeling van rimpels

ALGEMEEN

CatioliftMet de leeftijd en door vermoeidheid verslapt de huid en begint het gezicht tekenen van veroudering te vertonen. In plaats van de structuur van de huid te behandelen, zoals de meeste liftingbehandelingen doen, heeft CatioLift een dieptewerking en stimuleert de spieren van het gezicht. Deze krijgen hierdoor meer volume en nieuwe veerkracht. De gelaatstrekken zijn spectaculair gelift en het gelaatscontour tekent zich scherper af.

Doe meteen na afloop van de CatioLift behandeling de spiegeltest op een gezichtshelft. U zult het verschil zien! Uw gelaatstrekken zijn gelift, rimpeltjes en lijntjes zijn zichtbaar vervaagd, uw hals is aangespannen en uw gezicht ziet er jonger uit. De CatioLift behandeling, aanbevolen als kuur van drie behandelingen,brengt een spectaculair lifting-effect teweeg en maakt het gezicht zichtbaar jeugdiger...

U ziet er 10 jaar jonger uit!

DE BEHANDELING

1. Afvalstoffen afvoeren
Ik voer een lymfedrainage stimulerende behandeling uit die de vitale huidfuncties activeert, de weefsels ontgift en zuurstof toevoert naar de huid. Het gezicht krijgt meer uitstraling.

2. Spierstimulatie
Als een passieve gymnastiek laat de spierstimulatie de gelaatsspieren "werken" am de huid weer steviger en veerkrachtiger te maken. Dit heeft een lifting-effect op de gelaatstrekken.

3. Lifting massage
Ter afsluiting van de behandeling voert de schoonheidsspecialiste een massage uit om de huid te voeden, te regenereren en te verstevigen, om het lifting effect nog langer te laten duren.

Zie hieronder voor een demonstratie behandeling: